La Gaspar a la Jornada de Talent Creatiu i Empresa - LaGaspar
25630
post-template-default,single,single-post,postid-25630,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar a la Jornada de Talent Creatiu i Empresa

La Gaspar a la Jornada de Talent Creatiu i Empresa

Aquest curs acadèmic La Gaspar ha participat en 4 projectes Talent Creatiu i Empresa, un format que posa en col·laboració empreses i entitats amb escoles d’art i disseny de tota Catalunya per desenvolupar projectes reals.

Des del Mòdul de Packaging impartit pel docent Jaume Enrich, l’alumnat de GP2 ha treballat en una proposta de packaging per a Ainea Perfuums. Des de Projectes de Gràfica Publicitària, la docent Patricia Carreño ha coordinat el disseny d’un cartell i la seva adaptació a logotip per visibilitzar els drets del col·lectiu LGBTI, en aquesta ocasió destinat a tota la comunitat esportiva.


Des del Taller d’Artesania de Complements de cuir, la professora Raquel Soteras ha guiat la proposta de disseny d’un complement de moda encarregat per Dona Kolors, un projecte social que ofereix una oportunitat laboral a dones en risc d’exclusió. Aconseguint una menció especial pel projecte de la Fanny Estarlich i la Laura Díaz.


I finalment, dins del mòdul de Llenguatge Audiovisual que imparteix el professor Marc Rubí, s’ha treballat la creació de les imatges gràfiques pel programa Tenim Talent, obtenint el primer premi el projecte de la Mar Solano i en Gerard Valls, moltíssimes felicitats!

La jornada d’aquesta edició es va poder seguir de manera telemàtica des del plató de Canal Taronja.

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.