EXPOSICIÓ DE LA NADIA JIMENEZ A L’ESCOLA D’ART I DISSENY LA GASPAR - LaGaspar
25403
post-template-default,single,single-post,postid-25403,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

EXPOSICIÓ DE LA NADIA JIMENEZ A L’ESCOLA D’ART I DISSENY LA GASPAR

EXPOSICIÓ DE LA NADIA JIMENEZ A L’ESCOLA D’ART I DISSENY LA GASPAR

Durant el passat mes de febrer, a la Sala d’exposicions de la Gaspar, hem pogut gaudir de l’exposició de la Nadia, Tot és una merda | @aboutnadia. Problemes del primer món i amor en la nova era digital. Una mostra que va sorgir com a projecte en línia o com a autoteràpia reflexiva. Humor, sexualitat femenina i un llarg etcètera que s’acosta a l’obscenitat.

La Nadia Jimenez és exalumne de La Gaspar, Escola d’Art i Disseny d’Igualada on es va graduar en Gràfica Publicitària. Posteriorment va cursar un grau d’Il·lustració a la Serra i Abellà de Barcelona i actualment compagina els estudis d’Audiovisuals amb el treball com a free-lance en els àmbits de la il·lustració i el disseny gràfic, on ens demostra la seva gran versatilitat tècnica i estilística. També en projectes personals a les xarxes socials Instagram i TickTock.

El passat divendres 26 de febrer l’artista va participar en una xerrada amb l’alumnat de 2n d’Assistència al producte gràfic imprès i de 2n de Gràfica publicitària, on va poder comentar l’exposició i també va explicar les seves experiències com a dissenyadora júnior en el món del treball professional, a més d’aconsellar i compartir, les diferents sortides formatives en l’àmbit dels estudis de disseny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.