Portes Obertes La Gaspar 2021: "Workshop on line". - LaGaspar
25392
post-template-default,single,single-post,postid-25392,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Portes Obertes La Gaspar 2021: “Workshop on line”.

Portes Obertes La Gaspar 2021: “Workshop on line”.

T’agradaria fer el teu propi “bag charm”? El “bag charm” és una peça decorativa clauer que podràs col·locar allà on vulguis.

A partir del dimecres 3 de març vine a buscar el teu “pack” de material gratuït a l’escola (fins a exhaurir existències) de dilluns a dijous de 17.00 a 19.00 h i fes-ho tu mateix seguint el videotutorial que penjarem a IGTV el divendres 5 de març.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.