Formació en coeducació a l’equip de La Gaspar - LaGaspar
24941
post-template-default,single,single-post,postid-24941,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Formació en coeducació a l’equip de La Gaspar

Formació en coeducació a l’equip de La Gaspar

Abans de l’inici de les classes, el professorat i PAS de La Gaspar ha realitzat una formació en matèria de coeducació per encarar el nou curs.

La formació, dissenyada i impartida per Dones amb Empenta, ha estat de caràcter inicial. La primera part ha tingut com a objectiu conéixer la diversitat de génere i sexual i identificar els estereotips i el binarisme que regeixen el nostre comportament social.

La segona part, dirigida a adquirir recursos, ens ha introduit en què significa una escola coeducativa, la importància de l’ús d’un llenguatge inclusiu, i la necessitat d’implicar a tot l’equip en l’ús d’un llenguatge no androcèntric i en la incorporació d’un mínim del 50% de referències dones a l’aula.

Si bé és un canvi que no es pot fer d’un dia per l’altre, cursos com aquest per adquirir recursos, són un punt de partida d’una transformació que poc a poc, ha d’aconseguir no deixar fora a ningú.

Aquest curs ha estat possible gràcies a Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.