La Gaspar i REMM Guitart celebraran l’acte d'entrega dels premis als guanyadors de la Jornada Creativa - LaGaspar
24851
post-template-default,single,single-post,postid-24851,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar i REMM Guitart celebraran l’acte d’entrega dels premis als guanyadors de la Jornada Creativa

La Gaspar i REMM Guitart celebraran l’acte d’entrega dels premis als guanyadors de la Jornada Creativa

Aquest dijous 24 de setembre, La Gaspar i REMM Guitart celebren l’acte d’entrega dels premis als guanyadors de la Jornada Creativa celebrada el passat 7 de març a l’escola. El concurs, dirigit als estudiants del Grau Superior de Gràfica Publicitària, va consistir en crear el disseny gràfic per vinilar el nou model de cotxe Renault Captur. 

L’acte tindrà lloc a l’exterior de l’escola i comptarà amb la presència de Dani Gutiérrez, conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Mas, conseller delegat de Remm Guitart i Raquel Camacho, directora de La Gaspar. Els dos alumnes premiats rebran 2 xecs d’Amazon valorats en 150€ cadascun i el vinilat de l’automòbil.

Un disseny inspirat en la comarca de l’Anoia 

La temàtica del disseny es va inspirar en l’Anoia, en una col·laboració amb Anoia Turisme que tenia com a objectiu fer promoció de la comarca. El cotxe vinilat va servir per promocionar diferents esdeveniments del territori. 

L’activitat s’emmarca en la metodologia del treball per projectes que promovem a totes les formacions del centre. La participació en projectes reals com aquest, facilita a l’alumnat idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de disseny gràfic fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials.

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.