Especialitza’t en el disseny, manipulació i aplicació del cuir
23521
post-template-default,single,single-post,postid-23521,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar, escola de referència en l’àmbit del cuir

La Gaspar, escola de referència en l’àmbit del cuir

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar és l’únic centre de Catalunya que imparteix estudis d’artesania en cuir. Oferim un itinerari especialitzat en pell amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà Artesania de Complements de Cuir. Els estudis s’orienten a la formació de professionals en el coneixement i la manipulació del cuir i en la seva aplicació al camp específic de la indumentària.

Aquesta formació dóna un nivell de coneixements que permeten desenvolupar projectes de disseny i confecció en pell. Al llarg dels estudis, l’alumnat aprèn a realitzar complements de pell, accessoris de moda, disseny i confecció de bosses, mobiliari artesanal i industrial, accessoris i articles, entre d’altres.

Un cop finalitzats els estudis, s’obté el títol de Tècnic/a d’Arts Plàstiques i Disseny en Artesania de Complements de Cuir. El cicle capacita per exercir l’activitat professional en tallers artístics artesanals, en empreses relacionades amb aquest sector o com a professionals autònoms.

El nostre objectiu és fomentar el disseny de qualitat en cuir, aplicant tècniques artesanals i donant valor afegit a objectes funcionals i contemporanis, alhora connectem l’activitat docent amb el món empresarial.

Som un referent en l’àmbit del cuir. Hem rebut el Premi Prestigia, que reconeix les persones, empreses, entitats públiques o privades que mitjançant la seva tasca han contribuït al prestigi i visibilitat de l’artesania en la societat.  D’aquesta manera, han reconegut la nostra aposta per un ofici artesà històricament vinculat al territori.

La Gaspar fomenta la formació en cuir a partir de projectes reals

Des dels nostres inicis hem generat sinergies amb el teixit empresarial local i les diverses organitzacions i entitats del territori. D’aquesta manera, l’alumnat té la possibilitat de participar en projectes reals que faciliten el pas de l’escola al món laboral.

 

La formació fora de les aules és una part fonamental en el nostre pla d’estudis. Els convenis amb empreses de prestigi és un valor afegit de la nostra escola. Tenim una àmplia oferta de pràctiques amb  empreses com Tous, Original Buff o Uscitex.

Vols cursar el cicle d’Artesania de Complements de cuir?  Sol·licita informació!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.