Gràfica Publicitària
23341
post-template-default,single,single-post,postid-23341,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Dissenya la imatge d’una marca amb el grau superior de Gràfica Publicitària

Gràfica Publicitària

Dissenya la imatge d’una marca amb el grau superior de Gràfica Publicitària

T’agradaria desenvolupar la imatge publicitària d’una marca consolidada? A La Gaspar som especialistes en disseny gràfic, amb un itinerari específic per aquests ensenyaments. Dins la nostra oferta formativa, comptem amb el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, estudis enfocats en el disseny i creació de solucions gràfiques per a transmetre missatges publicitaris.

Aquesta formació capacita l’alumnat per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de gràfica publicitària, amb els controls de qualitat corresponents, i de les aplicacions vinculades a la comunicació gràfica. Sense oblidar-nos del seguiment posterior i el control de qualitat en la indústria gràfica, fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials.

El pla d’estudis s’orienta en la planificació i el desenvolupament d’un projecte publicitari de disseny gràfic i totes les seves fases: des de la identificació de l’encàrrec comunicatiu, la definició dels aspectes formals i estètics, funcionals i tècnics, fins a la realització del producte gràfic final. Entre les matèries, s’introdueix l’alumnat en els fonaments del disseny gràfic, fotografia, història de la imatge publicitària, o llenguatge i tecnologia audiovisual.

El treball per projectes reals és una part fonamental de les formacions de La Gaspar. Des de l’escola, generem sinergies amb entitats i organitzacions del territori per fomentar la participació del nostre alumnat en diverses activitats. Recentment, hem col·laborat amb la marca social de roba femenina Dona Kolors a l’Xtremkuir week i amb el concessionari d’Igualada Remm Guitart i Anoia Turisme en el disseny del vinil del nou Renault Captur.

El grau superior de Gràfica Publicitària dedica part de la seva formació (280 hores de les 2.000 hores totals del cicle) a pràctiques en empreses del sector. L’aprenentatge de l’alumnat en centres de treball, facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral.

Un cop finalitzat el cicle, les i els estudiants obtenen el títol de Tècnic/a Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Publicitària amb el qual poden esdevenir directors/res d’arts, creatius/ves, grafistes, col·laboradors/res gràfics en equips publicitaris multidisciplinaris, i altres professions relacionades amb la realització de productes gràfics publicitaris i aplicacions vinculades a la comunicació gràfica d’un missatge (cartells, senyals, fulletons, anuncis, merchandising i altres elements similars).

Necessites més informació sobre el cicle formatiu de Gràfica Publicitària? Contacta amb nosaltres!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.