La Gaspar estarà present a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada
23317
post-template-default,single,single-post,postid-23317,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar participa en la nova edició de la Fira de l’Ensenyament d’Igualada

Fira ensenyament Igualada

La Gaspar participa en la nova edició de la Fira de l’Ensenyament d’Igualada

Els propers dies 13 i 14 de març La Gaspar tornarà a estar present a la nova edició de la Fira de l’Ensenyament d’Igualada. Sota el lema “Encerta el teu camí”, les jornades se celebraran a l’edifici de l’antic Escorxador.

A la fira, podràs conèixer de primera mà els dos itineraris que oferim a La Gaspar: gràfic i pell. Dins l’itinerari gràfic, comptem amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d’Assistència al producte gràfic imprès i el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària. A pell, som l’únic centre català on trobaràs el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Artesania de complements de cuir.

Acosta’t al nostre estand i obtindràs informació sobre el pla d’estudis, les sortides professionals, l’accés i els requisits, l’oferta de pràctiques i tot el que necessitis saber sobre les nostres formacions.

Els visitants de la Fira de l’Ensenyament podran trobar informació sobre les formacions que s’ofereixen a Catalunya. També hi haurà punts d’orientació acadèmica i professional amb assessorament personalitzat. El Punt d’informació de la Kaserna atendrà consultes relacionades amb mobilitat internacional, beques, carnets, participació juvenil i projectes i activitats per a joves.

El programa d’aquesta novena edició compta amb dues xerrades d’orientació adreçades a joves i a les seves famílies. La primera xerrada, “Identifica i entrena les teves competències”, a càrrec d’Ivan Lara, tindrà lloc divendres 13 de març a les 9:30 h. La segona, titulada “No sap què fer! Com podem ajudar els nostres fills i filles?”, a càrrec de l’Associació Educant en Colors, s’adreça principalment a les famílies que viuen amb dubte el futur acadèmic dels seus fills i filles.

La Fira de l’Ensenyament d’Igualada es tracta d’un esdeveniment destacat en el calendari estudiantil de la localitat, que atrau cada cop a més estudiants del territori i de les comarques veïnes. L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, que facilitarà el transport amb autobús dels alumnes d’instituts de la comarca.

Vine a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada i informa’t de les possibilitats d’estudiar a La Gaspar.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.