Proves d’accés al grau mitjà i grau superior d’art i disseny
23265
post-template-default,single,single-post,postid-23265,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Realitza les proves d’accés i forma’t en disseny gràfic o de cuir

Proves d'accés

Realitza les proves d’accés i forma’t en disseny gràfic o de cuir

Si ja has decidit que t’agradaria cursar algun dels graus que oferim a l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar, pren nota, perquè ja estan publicades les dates de les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

La nostra oferta formativa et permet triar dos itineraris: Gràfic i Pell. En el primer, oferim el cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) d’Assistència al Producte Gràfic Imprès i el cicle formatiu de grau superior (CFGS) de Gràfica Publicitària. L’itinerari de pell, compta amb el cicle de grau mitjà Artesania de Complements de Cuir (CFGM), l’única formació que només s’imparteix a La Gaspar de tot el territori català.

Dates de les proves d’accés als cicles formatius

Si vols accedir al cicles formatius de grau mitjà de La Gaspar, Assistència al Producte  Gràfic Imprès o Artesania de Complements de Cuir, t’has d’inscriure a les proves d’accés entre el 16 i el 26 de març de 2020. La prova de la part comuna tindrà lloc el 6 de maig de 2020 a les 15.30 hores i la prova de la part específica, el 7 de maig de 2020 a les 15.30 hores. Per participar a la convocatòria extraordinaria de la part específica, és necessari inscriure’s entre el 25 i el 29 de maig de 2020. Aquesta prova es realitzarà el 25 de juny de 2020 a les 9:00 hores. 

Per accedir al cicle formatiu de grau superior que ofereix l’escola, Gràfica Publicitària, has de formalitzar la inscripció del 16 al 26 de març de 2020. La prova de la part comuna es farà el 13 de maig de 2020  a les 15:30 hores, i l’específica el 14 de maig de 2020 a la mateixa hora. La inscripció a la convocatòria extraordinària de la part específica s’haurà de realitzar entre el 25 i el 29 de maig de 2020, i la prova es realitzarà el 26 de juny de 2020 a les 9:00 hores. 

La qualitat i l’excel·lència són les màximes que oferim a tots aquells que volen cursar els seus estudis d’art i disseny en una escola de referència a preus públics i assequibles. L’alumnat és el centre de l’equació, de manera que la formació s’imparteix en grups reduïts de 24 persones amb l’objectiu de garantir una atenció personalitzada.

Realitza les proves d’accés i vine a estudiar art i disseny a La Gaspar!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.