L'alumnat de l’escola La Gaspar visiten l’exposició “A l’Alba” de la il·lustradora Carolina Veciana. - LaGaspar
23227
post-template-default,single,single-post,postid-23227,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de l’escola La Gaspar visiten l’exposició “A l’Alba” de la il·lustradora Carolina Veciana.

EXPOSICIÓ CAROLINA VECIANA

L’alumnat de l’escola La Gaspar visiten l’exposició “A l’Alba” de la il·lustradora Carolina Veciana.

Aquest mes de Febrer, l’alumnat de l’escola d’art i disseny La Gaspar, en el primer i segon curs del cicle d’assistència al producte gràfic imprès, va poder assistir a l’exposició “A l’Alba” de la il·lustradora pierenca Carolina Veciana, a la sala d’exposicions municipal d’Igualada.

L’exposició gira entorn al treball de la jove creadora, i investiga el món oníric a través d’un conjunt d’obres que exploren l’univers gràfic que esdevé en cada somni. L’alumnat va poder gaudir d’una visita guiada per la mateixa artista, on va explicar amb detalls el seu procés creatiu, i quins són els passos per poder tirar endavant projectes gràfics il·lustrats.

La visita va ser una gran experiència per tot l’alumnat, que va conèixer de primera mà la feina i obra d’una artista local, i establir-hi un diàleg per saber les claus per desenvolupar-se en el món artístic professional.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.