Jornada de Portes Obertes a l’escola d’art i disseny La Gaspar
23239
post-template-default,single,single-post,postid-23239,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Coneix l’escola d’art i disseny La Gaspar a la Jornada de Portes Obertes

jornada de portes obertes

Coneix l’escola d’art i disseny La Gaspar a la Jornada de Portes Obertes

T’agradaria cursar els estudis d’art i disseny a un centre oficial? Dissabte 7 de març organitzem la Jornada de Portes Obertes perquè puguis conèixer tot el que t’ofereix l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar d’Igualada.

De 10:00 a 13:00 hores, podràs descobrir totes les possibilitats d’iniciar els teus estudis en el món del disseny, cada vegada més demandats, a una escola pública, de caràcter obert, professional i alhora familiar.

Si t’agrada l’art i el disseny, però no saps quina especialitat triar, d’11 a 12 hores hi haurà una xerrada informativa sobre els estudis de La Gaspar on coneixeràs de primera mà el pla d’estudis i les característiques de les formacions. A l’aula es projectarà un vídeo per mostrar millor en què consisteixen els dos itineraris que impartim a La Gaspar, disseny gràfic i pell. Dins l’itinerari gràfic, oferim les titulacions Assistent al Producte Gràfic Imprès (CFGM) i Gràfica Publicitària (CFGS), i, a l’itinerari de pell, impartim Artesania de Complements de Cuir (CFGM).

La Gaspar és l’única escola catalana que imparteix el cicle formatiu de grau mitjà en Artesania en Complements de Cuir, una especialitat que mai passa de moda. Som una escola de referència en l’àmbit del cuir i en reconeixement a la nostra aposta per un ofici artesà, hem rebut el Premi Nacional d’Artesania Prestigia de la Generalitat de Catalunya.

Part de la jornada, consistirà en visites guiades pels professors de l’escola al voltant de les instal·lacions del centre, equipades sempre amb les últimes tecnologies. D’aquesta manera, podràs conèixer millor l’equip docent de La Gaspar. El nostre professorat es troba en actiu i compta amb una gran experiència en el món laboral i, fins i tot, amb reconeixements nacionals i internacionals.

Per a l’ocasió hem preparat un workshop de pell obert a tots els assistents. Al taller, realitzarem un targeter en aquest material amb els colors que més t’agradin i aprendrem a muntar la peça seguint diferents tècniques de cosit a mà. D’aquesta manera, coneixeràs el vessant pràctic, seguint la filosofia del learning by doing, que ens caracteritza com a escola.

A més, podràs gaudir de l’exposició “Sotobosque. El lado oculto de la Patagonia” de l’artista i professor de La Gaspar Xavier Mula; de la mostra de treballs d’Obra Final i Projecte Integrat de l’alumnat; i de les peçes resultants de l’Xtremkuir Week 2020. També hi serà exposat al pàrquing de l’escola el nou model Renault Captur, ja vinilat amb el disseny guanyador que va realitzar l’alumnat durant la Jornada Creativa.

Tot això i més, podràs descobrir el dia 7 de març a la Jornada de Portes Obertes de La Gaspar.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.