La col·lecció de complements de cuir de La Gaspar tanca la presentació del Llibre Blanc del Turisme Sostenible
23236
post-template-default,single,single-post,postid-23236,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar mostra la seva col·lecció de complements de cuir a la presentació del Llibre Blanc del Turisme Sostenible

complements de cuir

La Gaspar mostra la seva col·lecció de complements de cuir a la presentació del Llibre Blanc del Turisme Sostenible

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar ha participat en la presentació del Llibre Blanc del Turisme Sostenible que va realitzar l’Ajuntament d’Igualada i Airbnb el passat 30 de gener per tal d’ajudar altres destinacions a desenvolupar el seu potencial turístic de manera sostenible gràcies als avantatges tecnològics.

L’Ajuntament d’Igualada va convidar a La Gaspar per dur a terme el tancament de l’acte amb una mostra dels complements de cuir realitzats per l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) d’Artesania en Complements de Cuir.

Durant la presentació, també es van poder veure les creacions de Mireia Muntadas, l’alumna premiada recentment amb el Premi nacional talent emergent per Artesania de Catalunya. Al final de la mostra, els assistents van poder veure de prop les peces i les van comentar amb Olya Dubovik i David Obiols, professors de La Gaspar.

D’aquesta manera, es va reivindicar el potencial de la neoartesania sostenible i de proximitat, en una ciutat com Igualada pel seu vincle històric amb el cuir i les adoberies. La Gaspar és l’única escola catalana que ofereix aquest cicle formatiu, per la qual cosa som un referent en l’àmbit del cuir i, gràcies a la nostra aposta per un ofici artesà vinculat al territori, hem sigut reconeguts amb el Premi Nacional d’Artesania Prestigia de la Generalitat de Catalunya

A més, es van fer valdre els estudis professionalitzadors que ofereix La Gaspar i que apropen a l’alumnat a la realització de projectes reals mitjançant col·laboracions amb dissenyadors/es de renom com Miriam Ponsa, Xavi Grados i Bibian Blue i marques de prestigi com Punto Blanco, Escorpion, Aldomartins o Tous.

Descobreix la col·lecció de complements de cuir que han realitzat les i els alumnes de La Gaspar.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.