Exposició: "Sotobosque. El lado oculto de la Patagonia" - LaGaspar
23222
post-template-default,single,single-post,postid-23222,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició: “Sotobosque. El lado oculto de la Patagonia”

Exposició: “Sotobosque. El lado oculto de la Patagonia”

Mostra del treball personal realitzat per l’il·lustrador i professor de La Gaspar Xavier Mula, durant l’estiu de 2019 a la residència artística ‘Tribu de Trueno’, a la Patagònia argentina. Serigrafia i cianotípia són algunes de les tècniques escollides per representar monstres i altres éssers sobrenaturals que han conviscut des de sempre amb els maputxes en les màgiques i misterioses terres patagòniques.

Totes les obres comparteixen un tret en comú: són d’execució ràpida, intuïtives, expressives, i en què preval l’experimentació i el procés per sobre de l’acabat final. La idea era simple: jugar, experimentar i construir aquest imaginari des d’un procés creatiu compartit. Enriquir-se d’una altra cultura, d’altres artistes de la residència, de la gent coneguda durant el viatge, les experiències viscudes i els meravellosos paisatges de la Patagònia.

Del 10 de febrer al 8 de març de 2020 a la La Gaspar | Sala d’Exposicions, organitzada per Xavier Mula studio i Escola municipal d’art i disseny La Gaspar.

1 Comment

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.