Jornada Creativa a La Gaspar: Creació del disseny gràfic del Nou Renault Captur
23215
post-template-default,single,single-post,postid-23215,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar organitza una jornada creativa per crear el disseny gràfic del Nou Renault Captur

creacio del disseny grafic del nou renault captur

La Gaspar organitza una jornada creativa per crear el disseny gràfic del Nou Renault Captur

L’Escola d’Art i Disseny La Gaspar atura les classes el proper dimarts 11 de febrer per celebrar una jornada creativa on es crearà el disseny gràfic del Nou Renault Captur.

Es tracta d’un concurs de disseny dirigit als estudiants del Grau Superior de Gràfica Publicitària de l’escola. Al llarg del dia, els alumnes d’aquest cicle formatiu treballaran per parelles en la creació d’un disseny gràfic per vinilar el nou model de cotxe Renault Captur. Els estudiants que realitzin la millor proposta s’enduran un xec d’Amazon valorat en 300 € i el vinilat de l’automòbil.

La temàtica del disseny estarà inspirada en l’Anoia, ja que es tracta d’una col·laboració amb Anoia Turisme, qui utilitzarà el cotxe vinilat per promocionar diferents esdeveniments de la comarca, i amb Remm Guitart d’Igualada, el concessionari que proporcionarà l’automòbil.

A l’esdeveniment, hi assistirà Dani Gutiérrez, conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Mas, conseller delegat de Remm Guitart i Raquel Camacho, directora de La Gaspar.

Un cop vinilat amb el disseny guanyador, el cotxe es podrà veure a les Jornades de Portes Obertes que celebrarà La Gaspar el 7 de març, a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada, al mateix concessionari i a diferents indrets de la comarca gràcies a la col·laboració d’Anoia Turisme.

Formació en disseny gràfic a través de projectes reals

L’activitat s’emmarca en la filosofia del ‘learning by doing’ que promovem a totes les formacions del centre. La participació en projectes reals com aquest, facilita a l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de disseny gràfic fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials.

1 Comment
  • […] A més, podràs gaudir de l’exposició “Sotobosque. El lado oculto de la Patagonia” de l’artista i professor de La Gaspar Xavier Mula; de la mostra de treballs d’Obra Final i Projecte Integrat de l’alumnat; i de les peçes resultants de l’Xtremkuir Week 2020. També hi serà exposat al pàrquing de l’escola el nou model Renault Captur, ja vinilat amb el disseny guanyador que va realitzar l’alumnat durant la Jornada Creativa. […]

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.