La Gaspar participa als 'LABORATORIS ART-PAPER', del Museu Molí Paperer de Capellades - LaGaspar
23207
post-template-default,single,single-post,postid-23207,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar participa als ‘LABORATORIS ART-PAPER’, del Museu Molí Paperer de Capellades

La Gaspar participa als ‘LABORATORIS ART-PAPER’, del Museu Molí Paperer de Capellades

 

El passat dimarts 14 i dimecres 15 de gener els i les alumnes/as de La Gaspar van realitzar l’activitat ‘LABORATORIS ART-PAPER’, al Museu Molí Paperer de Capellades.

Aquesta és una nova activitat del Museu Molí Paperer en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar, que consisteix a experimentar amb el paper, les seves possibilitats plàstiques i a la vegada l’alumnat aconsegueix una visió general del procés d’elaboració del paper fet a mà.

Concretament, els alumnes de 2n d’Assistència al Producte Gràfic Imprès i 1r de Gràfica Publicitària de La Gaspar van experimentar amb la filigrana i les seves possibilitats plàstiques.

Posteriorment es realitzarà una exposició al mateix Museu Molí Paperer de Capellades amb totes les obres i filigranes resultants d’aquests dos dies d’activitat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.