Dolors Escala seleccionada per fer una exposició als Estats Units - LaGaspar
23143
post-template-default,single,single-post,postid-23143,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Dolors Escala seleccionada per fer una exposició als Estats Units

Dolors Escala seleccionada per fer una exposició als Estats Units

No és la primera vegada que Dolors Escala, alumna del taller de gravats i serigrafia de La Gaspar ha estat . L’exposició serà del 27 de gener al 20 de març de 2020.
La seva obra gaudeix d’especial atenció i acceptació a l’Oregon State University. Allà, a la Little Gallery, exposarà una vintena d’obres de petit format realitzades en l’últim any. La seva convicció i entusiasme en el taller de gravat l’ha portat fins allà. Les parets d’aquesta Little Gallery s’ompliran de textures i formes de les aiguatintes, aiguaforts i monotips originals de la Dolors Escala.
Aquesta exposició és un reconeixement a la tasca realitzada de manera constant per la Dolors, que fa servir el gravat com a expressió personal de la seva obra artística.

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.