Per què estudiar artesania en cuir i esdevenir un professional de la moda?
23130
post-template-default,single,single-post,postid-23130,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Per què estudiar artesania en cuir i esdevenir un professional de la moda?

Per què estudiar artesania en cuir i esdevenir un professional de la moda?

Hi ha teixits que mai passen de moda i, sense cap mena de dubte, un d’ells és el cuir. Precisament, aquesta temporada tardor/hivern 2019-2020 és una autèntica tendència entre les grans marques de roba, com Chanel, Dior, Givenchy i Celine, a les passarel·les de totes les ciutats del món i entre les celebrities i influencers de moda.

Pantalons, abrics, faldilles, complements… Encara que hi ha temporades on el cuir té més protagonisme en els dissenys que a d’altres, la veritat és que una de les característiques indiscutibles d’aquest material noble és que sempre està present per la gran atracció que genera entre els amants de la roba i els complements.

Per això mateix, s’entén com a lògic l’increment de l’interès per estudiar artesania en cuir per l’ambició d’esdevenir un professional expert en el tractament i les tècniques d’aquest material.

Es tracta d’una oportunitat única, ja que el concepte de neoartesania està cada vegada més estès. És a dir, cada vegada genera més interès i es valora més el producte fet a mà, pausat, diferent i únic. En altres països, com França, aquests tipus de productes des de sempre han estat molt ben valorats, considerats de luxe i associats a productes de gran qualitat, a diferència d’Espanya, que és ara quan es comença a estendre aquesta visió de l’artesania.

La Gaspar, referència per estudiar artesania en cuir

L’escola d’Art i Disseny Gaspar Camps és una escola municipal ubicada a la capital de l’Anoia que es remunta a l’any 1983. És un centre que ofereix formacions professionalitzadores, entre les quals destaca la titulació en Artesania de Complements de Cuir (CFGM).

Aquests estudis s’enfoquen a la formació de professionals en el coneixement i la manipulació del cuir, i en la seva aplicació al camp específic de la indumentària. La reputació de l’escola, els professors en actiu i amb experiència en el món laboral, fins i tot amb reconeixements nacionals i internacionals, o les instal·lacions i materials que tenen els alumnes a la seva disposició són alguns dels motius que sedueixen a estudiants de tota Catalunya per cursar aquest cicle.

La Gaspar comença aquest 2020 després d’encadenar cinc anys consecutius de creixement exponencial en matriculacions. La seva aposta per estudis visuals i artístics o pel disseny i la creativitat es tradueix en èxit per als seus alumnes, ja que en el món laboral les empreses cada cop cerquen més candidats amb sentits de la innovació i la creativitat força desenvolupats.

Aleshores, les raons per decidir-se a estudiar artesania en cuir a La Gaspar són òbvies: rebre una formació a mida, pràctica i basada en l’excel·lència, aprendre de professionals amb gran experiència, gaudir d’una transició natural al món laboral, treballar a empreses del sector o esdevenir un professional independent, entre d’altres.

Si t’agrada la moda i vols dominar les peces, el patronatge i la confecció en cuir, no dubtis en demanar més informació sobre el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir. El teu futur professional espera!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.