L’alumnat de l’escola La Gaspar visita l’exposició de Pep Ribera - LaGaspar
23085
post-template-default,single,single-post,postid-23085,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de l’escola La Gaspar visita l’exposició de Pep Ribera

L’alumnat de l’escola La Gaspar visita l’exposició de Pep Ribera

Aquest passat mes d’Octubre, les i els alumnes de l’escola d’art i disseny La Gaspar, en els cicles d’assistència al producte gràfic imprès i gràfica publicitària, van poder assistir a l’exposició d’homenatge al dissenyador Pep Ribera, organitzada pel col·lectiu Fons Gràfic a la sala d’exposicions d’Igualada i a través de la visita guiada que va oferir un dels comissaris de l’exposició, el també professor i membre de Fons Gràfic Josep Maria Rosich.

Aquesta exposició comissariada pel propi col·lectiu vinculat a l’associació Disseny Igualada, fou una gran mostra per a tots els alumnes de treballs pràctics i projectes reals, d’una de les figures pioneres del disseny, la creativitat i la comunicació gràfica a la nostra ciutat. En Pep Ribera Mussons (1948-2017), va exercir l’ofici de dissenyador gràfic durant molts anys, complementant la seva obra amb altres especialitats, com la pintura i la fotografia.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.