Sebastián Arce i Adrián Haro, estudiants de La Gaspar, guanyen el premi Igual’Art 2019/2020 amb el projecte “Magnòlia” - LaGaspar
23070
post-template-default,single,single-post,postid-23070,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Sebastián Arce i Adrián Haro, estudiants de La Gaspar, guanyen el premi Igual’Art 2019/2020 amb el projecte “Magnòlia”

Sebastián Arce i Adrián Haro, estudiants de La Gaspar, guanyen el premi Igual’Art 2019/2020 amb el projecte “Magnòlia”

La beca Igual’ART, convocada per l’Ajuntament d’Igualada, té per objectiu estimular la creació artística en l’àmbit local. Aquest projecte, dotat amb un premi de 2.000€, es materialitzarà l’any 2020 a l’espai de les encavallades del Museu de la Pell d’Igualada amb una exposició fotogràfica. Basant-se en la dansa, “Magnòlia” és una obra que pretén transmetre un determinat estat d’ànim al públic. El projecte inclou apartats audiovisuals i dos llibres, tot i que de moment estarà conformada per quatre fotografies, sobre les sis etapes de creixement de la protagonista. Les fotografies de “Magnòlia” es podran veure en gran format i acompanyades d’una ambientació acústica formada per peces musicals que han estat presents durant la seva creació.

Tot aquell que vulgui col·laborar amb aquest projecte “Magnòlia” ho pot fer a través del verkami: vkm.is/magnolia. 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.