Yayoi Kusama inunda de punts els espais de ‘La Gaspar’ dins el Casal de l’Estiuart - LaGaspar
22993
post-template-default,single,single-post,postid-22993,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Yayoi Kusama inunda de punts els espais de ‘La Gaspar’ dins el Casal de l’Estiuart

Yayoi Kusama inunda de punts els espais de ‘La Gaspar’ dins el Casal de l’EstiuartEns trobem a la segona setmana de l’Estiuart ‘19 de La Gaspar. Aquesta setmana participen en les activitats un total de 77 infants entre 3 i 11 anys i 10 joves entre 12 i 15 anys. La pintora i escriptora japonesa Yayoi Kusama és la nostra inspiració al llarg d’aquests dies, proposada i programada per l’artista i professora de l’escola Patricia Picón. Yayoi Kusama és una artista i escriptora japonesa, precursora dels movimients de l’art pop, minimalisme i art feminista. A principis dels seixanta es va mudar a Nova York on va esdevenir un element fix de l’avant-garde i va exposar al costat d’altres artistes com Andy Warhol, Claes Oldenburg i George Segal. Aquesta setmana també hem pogut gaudir de una instal·lació ‘Iglú de Vent’ activitat emmarcada dins el programa de l’European Balloon Festival de la mà de l’artista i professor de la nostra escola, Jordi Enrich. El grup de joves de 12 anys realitza un ‘Workshop de pell tutoritzat per Olga Dubovik i Mossi Ayabi on han estan dissenyant i confeccionant bosses, moneders, clauers i d’altres articles en pell, peces úniques de neoartesania. Una setmana on s’han pogut endinsar en el món del cuir i treballar de forma artesana. Son uns grans creatius i unes grans creatives! Art, creativitat i artesania a l’abast de tothom!No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.