La Gaspar es presenta com a escola al mapa d’Innovació Pedagògica al Campus de Bellaterra - LaGaspar
22890
post-template-default,single,single-post,postid-22890,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar es presenta com a escola al mapa d’Innovació Pedagògica al Campus de Bellaterra

La Gaspar es presenta com a escola al mapa d’Innovació Pedagògica al Campus de Bellaterra

El dissabte 18 de maig al Campus de la Universitat de Bellaterra es va presentar el mapa de la Innovació pedagògica a Catalunya

dins el context de la II Jornada d’Innovació Pedagògica on es va presentar a l’Escola municipal d’art i disseny La Gaspar com a escola present dins aquest mapa, situant a l’escola municipal d’art i disseny La Gaspar a Igualada dins aquest mapa com a escola d’Innovació Pedagògica.

El mapa de la Innovació pedagògica a Catalunya és una eina que dóna a conèixer els centres que participen en els programes d’innovació del Departament d’Educació, entre ells el programa “Talent creatiu i empresa” i les escoles d’art i disseny que hi participen. 

 El Departament d’Educació impulsa la innovació pedagògica definida com un procés planificat de canvi i renovació que es fonamenta en la recerca, que respon a l’evolució social, que condueix a obtenir una millora en la qualitat del sistema educatiu i que pot ser transferible a la resta de centres educatius.

Els projectes d’innovació pedagògica son projectes que consisteixen en iniciatives d’un centre educatiu, o d’un grup de centres, que formen part de manera explícita del projecte educatiu de centre, que responen a objectius de millora educativa prèviament fixats en un pla d’acció i que aporten evidències del canvi que ha significat per al centre o centres pel que fa a les competències dels alumnes o a l’organització i gestió.

A partir d’ara La Gaspar forma part del mapa d’Innovació pedagògica que es podrà consultar online i on properament hi haurà un vídeo explicatiu del projecte Vipell. Es tracta d’un mapa interactiu que recull els programes d’innovació acreditats pel departament.

Lescola municipal dart i disseny LaGaspar ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en làmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic (Assistència al Producte gràfic imprès i Gràfica Publicitària) i disseny en pell (Artesania de Complements de Cuir, estudis únics a Catalunya). Per a més informació sobre l’oferta educativa podeu visitar la nostra web https://lagaspar.com.

Podeu consultar el mapa de la Innovació pedagògica a Catalunya en el següent enllaç: https://innovacio.xtec.gencat.cat/#/

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.