La Gaspar doblement guardonada al Premis Igualada Recerca Jove - LaGaspar
22894
post-template-default,single,single-post,postid-22894,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar doblement guardonada al Premis Igualada Recerca Jove

La Gaspar doblement guardonada al Premis Igualada Recerca Jove

El passat dijous dia 23 de maig a les 18:00h es va realitzar l’acte de lliurament dels Premis Igualada Recerca Jove a la Sala d’Actes del Campus Universitari d’Igualada, on es van atorgar premis als joves que van presentar els millors treballs de recerca de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior de les modalitats científico-tecnològica i social-humanística.

En aquest acte es va lliurar dins la modalitat social-humanística l’escola municipal d’art i disseny La Gaspar d’Igualada va ser doblement guardonada, primer dins categoria artística amb un segon premi a l’alumna de La Gaspar  Mireia Muntadas i posteriorment amb un primer premi en la categoria local a Anna Elizari, les dues alumnes de segon curs del Cicle Formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, treballs tutoritzats per la professora de l’escola Raquel Soteras. Amdós premis reconeixen l’interès per la recerca a nivell formal i conceptual dins l’àmbit de la neoartesania en cuir que potencia La Gaspar amb els seus estudis amb titulació oficial singulars i únics a Catalunya.

Aquests premis són convocats anualment per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada (EUETII) per a estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Aquest premi contempla dues modalitats, la científico-tecnològica i la social-humanística, amb l’objectiu de potenciar l’interès per la recerca dels alumnes de secundària i cicles formatius, a l’hora que s’incentiva la tasca educativa que es duu a terme als centres en aquestes àrees de coneixement.

Els Premis Igualada Recerca Jove compten amb el suport del Consorci Escola Tècnica d’Igualada (CETI), del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI), de Disseny Igualada, del Rotary Club d’Igualada, de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), de l’Ajuntament d’Igualada i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’escola municipal d’art i disseny La Gaspar ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic (Assistència al Producte gràfic imprès i Gràfica Publicitària) i disseny en pell (Artesania de Complements de Cuir, estudis únics a Catalunya). Per a més informació sobre l’oferta educativa podeu visitar la nostra web https://lagaspar.com

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.