Laia Puente, alumna de La Gaspar, creadora del cartell del 4t Vademercat - Nit de tapes al mercat de La Masuca - LaGaspar
22858
post-template-default,single,single-post,postid-22858,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Laia Puente, alumna de La Gaspar, creadora del cartell del 4t Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca

Laia Puente, alumna de La Gaspar, creadora del cartell del 4t Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (associacions, entitats, empreses, estudis de disseny, etc.), amb aquesta idea l’escola col·labora amb diferents iniciatives sorgides del món associatiu i professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats per als seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.

Dins d’aquesta línia de treball, un dels darrers projectes reals que s’ha realitzat a l’escola és la imatge gràfica del cartell del 4t Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca.

Els alumnes de 1r i 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès, coordinats per Xavier Mula, professor de l’assignatura d’Autoedició i Mitjans informàtics, van dissenyar el cartell promocional d’aquest esdeveniment, que aquest any arriba a la quarta edició i que es celebra el dissabte 18 de maig de 20 a 24h.

El disseny de l’alumna Laia Puente de l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar, va estar seleccionat com guanyador d’aquest concurs. Posteriorment, la mateixa alumna guanyadora va realitzar la resta de dissenys, com el díptic informatiu o els tiquets.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.