La Gaspar multipremiada! - LaGaspar
22833
post-template-default,single,single-post,postid-22833,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar multipremiada!

La Gaspar multipremiada!

Aquest curs acadèmic a La Gaspar hem participat en 4 projectes de Talent creatiu i empresaorganitzats pel Departament d’Educació. Aquests projectes consisteixen en desenvolupar un encàrrec real proposat per empreses i entitats, competint en concurs amb escoles d’art i disseny de tota Catalunya.

El 24 d’abril va ser l’entrega de premis i l’Azahara R. Soria va recollir el primer premi del projecte de disseny Editorial proposat per l’empresa Matter Barcdelona. L’Iker Uranga va recollir el primer premi del projecte de l’empresa Clipper i, finalment, el Xavier Aznar també va pujar a l’escenari per recollir també el primer premi pel cartell en defensa dels drets LGBTI als centres educatius de secundària demanat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Totis tres alumnes estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària.

També es va presentar el projecte Vipell, un projecte inscrit dins el Programa d’innovació pedagògica Talent Creatiu i Empresaon l’alumnat de 2n curs d’Artesania de Complements de Cuir d’Igualada va treballar en equip amb el CFGS de joieria de l’escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès, per dissenyar i produir un element de marxandatge que representés un testimoni d’amor entre la pell I el vi, donant resposta al briefing presentat per dues entitats, el Museu de la Pell d’Igualada amb el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya Vinseum. L’alumna guanyadora del projecte Vipell va ser Mireia Muntadas del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir de LaGaspar amb el projecte VIARANY juntament amb Aida Clos i Adrian Grande del cicle de Joieria Artística de l’escola Arsenal. La directora del Museu de la Pell Glòria Escala i el director del Vinseum Xavier Fornos va fer entrega del premi als alumnes.

Però la jornada no va acabar amb l’entrega dels 4 premis, perquè la tarda va conloure amb la Jornada de Bones pràctiques, on la professora de Projectes de Gràfica Publicitària de LaGaspar, Ester Comenge, va poder explicar, davant el professorat de totes les escoles de règim artístic de Catalunya i les autoritats del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, La Gaspar Design Fest, una gran festa de final de curs que, després de nervis i entregues, ens retroba i permet celebrar un curs ple d’esforç i èxits amb un programa composat per: un Workshop per dissenyar el cartell de la Festa Major de la nostra ciutat guiat per un/a gurú del disseny gràfica. Les jornades I ara què organitzades per disseny=igualada amb la intenció de resoldre dubtes a l’alumnat que acaba els estudis i s’ha d’enfrontar al món laboral, i una gran festa de tancament, on visualitzem els millors projectes, omplim la panxa i brindem a la nostra salut.

La jornada va ser llarga, però vam tornar amb les piles carregades i amb les ganes de seguir eixamplant aquesta escola que cada cop és menys petita.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.