L'alumnat de La Gaspar presenta a Matter Barcelona la proposta de revista. - LaGaspar
22802
post-template-default,single,single-post,postid-22802,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de La Gaspar presenta a Matter Barcelona la proposta de revista.

L’alumnat de La Gaspar presenta a Matter Barcelona la proposta de revista.

 

El passat 5 de març de 2019, l’alumnat de segon de Gràfica Publicitària de l’escola “LaGaspar” d’Igualada van presentar la valoració final de la proposta de la revista Matter Barcelona.

El projecte té l’objectiu de fer col·laborar l’escola i l’empresa dins l’entorn “Talent Creatiu i Empresa” juntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L’alumnat va mostrar una gran professionalitat tot fent la presentació a la seu de l’empresa Matter on cadascun va defensar la seva proposta després d’incorporar canvis i/o nous plantejaments pel que fa a retícula, maquetació i continguts segons el “feedback” mantingut en la trobada del 18 de desembre de 2018.

La resolució definitiva de la revista triada i el lliurament de premis es durà a terme durant tot el matí del dimecres 24 d’abril de 2019 a l’auditori Axa a l’Illa Diagonal de Barcelona.

Lʼescola municipal dʼart i disseny “LaGaspar” ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en lʼàmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell.
Per tant, té com a objectiu facilitar la inserció laboral i la qualificació professional dins el món laboral, fer un aprenentatge de les tecnologies actuals en un ambient real de treball, comprendre el procés productiu i participar-hi, adquirir hàbits en relacions humanes en l’empresa entre altres cosa que aconsegueix amb la FTC.

Per a més informació sobre l’oferta educativa de l’escola podeu trucar al 93.805.52.62 o directament podeu visitar la nostra web https://lagaspar.com on podreu trobar tota la informació.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.