LA GASPAR GUANYA PER SEGON COP EL PREMI CLIPPER - LaGaspar
22796
post-template-default,single,single-post,postid-22796,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LA GASPAR GUANYA PER SEGON COP EL PREMI CLIPPER

LA GASPAR GUANYA PER SEGON COP EL PREMI CLIPPER

El disseny de l’alumne de l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar, Iker Uranga, ha estat seleccionat per l’empresa Clipper per ser aplicat en una col·lecció de quatre encenedors de l’empresa.
L’encenedor Clipper, tot un clàssic del disseny i objecte de col·leccionistes, va ser creat el 1970 per Enric Sardà i comercialitzat per Flamagàs.

En cursos passats, l’empresa i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat van signar un conveni de col·laboració per impulsar la formació de les famílies professionals d’arts plàstiques i disseny. A través d’aquest acord Ensenyament i l’empresa Clipper treballen en l’elaboració de projectes conjunts per al seguiment de les activitats formatives per a la millora de la qualificació professional del sector.
Amb aquest objectiu es va obrir un concurs a totes les escoles d’art i disseny de Catalunya per fer un projecte per a la creació de la col·lecció “Dissenya el teu futur”, que enguany ha celebrat la seva tercera edició. Tanmateix, l’escola La Gaspar és el segon any que guanya aquest concurs.

En una primera fase els projectes preseleccionats per l’empresa, van ser exposats a les xarxes socials i de la votació popular va ser escollit el guanyador, propi de l’alumne Iker Uranga del primer curs de Gràfica Publicitària de La Gaspar.
Amb la seva col·lecció anomenada Zombie fast food, el dissenyador premiat ha volgut representar d’una forma diversa i terrorífica les cadenes de menjar ràpid, fen èmfasi en l’estil il·lustratiu de colors plans i traços amples.

Totes les finalistes rebran un diploma de reconeixement de la seva participació que seran lliurats el dia 10 de maig. El guanyador podrà participar en el procés de producció del disseny i té opció a la realització de la fase de formació pràctica a l’empresa Clipper. S’espera per a l’any que ve la comercialització de la col·lecció.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.