LA GASPAR PARTICIPA AMB FORÇA AL FINEART - LaGaspar
22790
post-template-default,single,single-post,postid-22790,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LA GASPAR PARTICIPA AMB FORÇA AL FINEART

LA GASPAR PARTICIPA AMB FORÇA AL FINEART

Com ja fa set anys l’Escola municipal d’art I disseny La Gaspar d’Igualada torna a participar amb força al certamen fotogràfic del FineArt. Per una banda amb els treballs de l’alumnat dels monogràfics del projecte guiat de fotografia a “La Cotonera”, aportant la seva mirada personal sobre la nostra ciutat en un seguit d’imatges individuals que més endavant, al final d’aquest curs 2018-19, pretén convertir-se en un llibre fotogràfic i en una exposició conjunta.
Per un altre amb els i les alumnes dels cicles formatius oficial professionalitzadors en disseny gràfic, visitant les diferents exposicions que ens ofereix el programa i aquest any assistint a la Masterclass dels autors Jordi Guillumet i Mònica Roselló del treball “LA VISTA RENUNCIA. ARQUIGRAFIES” que s’exposa a “L’Adoberia”, explicant-nos el pas a pas de com afronten el seu procés creatiu per arribar a l’obra final.
Per a més informació www.lagaspar.com

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.