LA PROPOSTA DE L’ALUMNE XAVI AZNAR DE 1R DE GRÀFICA, VA SER L'ESCOLLIDA PER LA PORTADA DE LA VEU DE L’ANOIA DE SANT JORDI DEL 2018 - LaGaspar
22784
post-template-default,single,single-post,postid-22784,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LA PROPOSTA DE L’ALUMNE XAVI AZNAR DE 1R DE GRÀFICA, VA SER L’ESCOLLIDA PER LA PORTADA DE LA VEU DE L’ANOIA DE SANT JORDI DEL 2018

LA PROPOSTA DE L’ALUMNE XAVI AZNAR DE 1R DE GRÀFICA, VA SER L’ESCOLLIDA PER LA PORTADA DE LA VEU DE L’ANOIA DE SANT JORDI DEL 2018

Aquest any novament col·laborem amb La Veu de l’Anoia dissenyant la portada per la Diada de Sant Jordi, restem expectants esperant saber qui serà el guanyador.

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb els diferents àmbits o sectors productius de la societat (associacions, entitats, empreses, estudis de disseny, etc.), amb aquesta idea l’escola col·labora amb diferents iniciatives sorgides del món associatiu i professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats per als seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.