LEKKER LEKKER HAAI | Mireia Vilanova - LaGaspar
22779
post-template-default,single,single-post,postid-22779,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LEKKER LEKKER HAAI | Mireia Vilanova

LEKKER LEKKER HAAI | Mireia Vilanova

Del 1 al 29 de març de 2019 | La Gaspar – Sala d’exposicions

I tu, com reaccionaries si et trobessis amb un tauró cara a cara? Aquesta exposició recull el dia a dia de la fauna marina Sud-africana, pretén desmitificar el caràcter assassí que se’ls hi atribueix als taurons blancs, i intentant visibilitzar la bellesa d’aquests i molts altres animals amb els quals no estem acostumats a interactuar.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.