L’alumnat de La Gaspar visita el Museu del Disseny de Barcelona - LaGaspar
22773
post-template-default,single,single-post,postid-22773,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de La Gaspar visita el Museu del Disseny de Barcelona

L’alumnat de La Gaspar visita el Museu del Disseny de Barcelona

El passat mes de gener l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès i d’Artesania de complements de cuir, així com els alumnes del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar, van fer una visita organitzada al Museu del Disseny de Barcelona.

La visita, que es va dividir segons els diferents cursos, va posar èmfasi en la pràctica de l’alumnat a través de diferents tallers vinculats a les exposicions que ara mateix es poden veure al museu. D’aquesta manera, els alumnes d’assistència al producte gràfic imprès van poder realitzar el taller “Pensar amb els ulls i mirar amb el cervell” vinculat a l’exposició permanent “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual”, que gira entorn dels processos i eines que calen per encarar el repte d’un bon disseny gràfic.

D’altra banda els alumnes d’artesania de complements de cuir van realitzar el taller “Com vestim el cos? La moda com a construcció social” vinculat a l’exposició permanent “El cos vestit”, que pretén entendre la moda com a construcció social, dinàmica i canviat al llarg de la història.

Ambdós tallers anaven acompanyats d’una visita guiada, com la que van fer els alumnes del cicle de Gràfica Publicitària a l’exposició permanent “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003”, on es van poder veure i comentar tota una sèrie de referents gràfics propis de l’època descrita com “el boom del disseny”.

Els cicles formatius de La Gaspar són estudis reglats on els alumnes es formen com a professionals en l’àmbit del disseny; aquest tipus de sortides enriqueixen d’una manera important la seva formació artística i cultural. La sortida va ser un èxit, ja que hi van participar més de 100 alumnes.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.