LaGaspar viatja a Londres - LaGaspar
22768
post-template-default,single,single-post,postid-22768,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LaGaspar viatja a Londres

LaGaspar viatja a Londres

Com cada any lʼescola municipal d’art i disseny LaGaspar d’Igualada ha fet el seu viatge de fi de cicle amb lʼalumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària i de segon curs del cicle de grau mitjà dʼArtesania de complements de cuir acompanyats amb el professorat de l’escola.

La destinació d’enguany ha estat Londres. El professorat i l’alumnat han recorregut els carrers de la capital britànica i han fet visites culturals relacionades amb el món de lʼart i del disseny com la visita a la Tate Galery, el Design Museum, la Collecció Wallace, la House of Illustration, la British Library, entre d’altres.

Després de realitzar la visita al Museu del Disseny, l’alumnat i professorat, han tingut l’oportunitat de poder gaudir d’una conversa ben distesa i enriquidora, acompanyada d’un bon àpat, amb l’il·lustrador Gregori Saavedra establert a Londres.

El viatge ha estat una experiència molt enriquidora, l’alumnat ha tornat amb noves inspiracions i motivacions creadores i de ben segur que repetirem destinació. Hem gaudit de la nit londinenca amb un tour nocturn, hem fet el sopar de comiat a un restaurant xinès a Chinatown per acabar assaborint una pinta en un dels molts Pubʼs que té la ciutat.

Lʼescola municipal dʼart i disseny LaGaspar ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en lʼàmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell. Per a més informació sobre l’oferta educativa de l’escola podeu venir a la jornada de portes obertes el proper dissabte 9 de març de 11 a 13h, o bé trucar al 93.805.52.62 o directament podeu visitar la nostra web https://lagaspar.com on podreu trobar tota la informació.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.