LaGaspar present a la Fira de l’ensenyament d’Igualada - LaGaspar
22761
post-template-default,single,single-post,postid-22761,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LaGaspar present a la Fira de l’ensenyament d’Igualada

LaGaspar present a la Fira de l’ensenyament d’Igualada

Com cada any lʼescola municipal d’art i disseny LaGaspar d’Igualada ha esta present a l’edició d’enguany de la Fira de l’ensenyament d’Igualada amb la seva oferta educativa d’ensenyaments professionalitadors de disseny, concretament els cicles formatius de disseny gràfic amb el grau mitjà d’Assitència al producte gràfic imprès i de grau superior de Gràfica Publiciària; i de disseny en pell amb el cicle formatiu de grau mitjà dʼArtesania de complements de cuir, estudis oficials singulars i únics a Catalunya.
A l’estand de la Gaspar es van mostrar alguns exemples de treballs realitzats pels alumnes als diferents estudis tant de disseny gràfic com de neoartesania en cuir, així com es va orientar als alumnes sobre les possibles sortides professionals i es va informar sobre l’alta inserció laboral que tenen actualment aquests estudis.
Per a més informació sobre l’oferta educativa de l’escola podeu assistir a la jornada de portes obertes el proper dissabte 9 de març de 11 a 13h, o bé trucar al 93.805.52.62 o directament podeu visitar la nostra web https://lagaspar.com on podreu trobar tota la informació.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.