La professora de LaGaspar Olya Dubovik premi Ciutat d’Igualada de disseny - LaGaspar
22637
post-template-default,single,single-post,postid-22637,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La professora de LaGaspar Olya Dubovik premi Ciutat d’Igualada de disseny

La professora de LaGaspar Olya Dubovik premi Ciutat d’Igualada de disseny

Els Premis Ciutat d’Igualada reconeixen, en la seva 23a edició, el talent creatiu i artístic a la capital de l’Anoia. Pel que fa al Premi Gaspar Camps, que té per objectiu reconèixer el talent en el món del Disseny, seguint la convocatòria de l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de Disseny=Igualada i la nostra Escola, el jurat ha atorgat al treball “El Redondo Bags”, de la dissenyadora en de complements de pell i professora de LaGaspar Olya Dubovik, amb un premi econòmic i la possibilitat de mostrar la seva obra en una exposició.

Olya Dubovik es la coordinadora del cicle de pell de l’escola municipal d’art i disseny de la Gaspar i una de les professores del Taller de Cuir del mateix cicle formatiu.  

Aquest premi suposa un reconeixement professional que només fa que constatar, una vegada més, la competència i l’excel·lència dels professorat que preparar al futurs professionals del disseny en pell i la neoartesania de l’escola d’art i disseny LaGaspar d’Igualada.

Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu amb titulació oficial i únic a Catalunya, trucar a l’escola 93.805.52.62 o www.lagaspar.com

Imatges cedides per @lubochka_by_olyadubovik

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.