La Gaspar al Zoom Festival  - LaGaspar
22641
post-template-default,single,single-post,postid-22641,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar al Zoom Festival 

La Gaspar al Zoom Festival 

Dels dies 20 al 25 d’aquest novembre ha tingut lloc la 16a edició del Zoom Festival, el Festival de Ficció televisiva d’Igualada, primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l’estat espanyol. Durant sis dies, la ciutat d’Igualada acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis, convidats i professionals del sector de la petita pantalla. 

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar ha assistit activament, com en altres anys, a diversos actes del festival com a part de la formació en llenguatge i tecnologia audiovisual, mòdul que forma part del currículum oficial dels estudis de grau superior en Gràfica Publicitària de la família professional de la comunicació gràfica i audiovisual que ofereix l’escola. 

L’escola participa també amb el Jurat Jove que atorga el premi amb aquest nom. És important l’assistència a les Zoom Class on l’alumnat té l’oportunitat de conèixer de primera mà les experiències i coneixements de professionals del món audiovisual.

L’escola municipal d’art i disseny La Gaspar dóna especial importància a la funció professionalitzadora de l’ensenyament dels futurs dissenyadors. Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors d’Arts Plàstiques i Disseny, tant de grau mitjà d’Assitència al Producte Gràfica Imprès o Artesania de Complements de Cuir (cicle formatiu únic a l’estat) i/o de grau superior de Gràfica Publicitària que s’imparteixen a l’escola, trucar al telf. 93.805.52.62 o www.lagaspar.com

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.