Els alumnes de pell de LaGaspar visiten Curtits Gabarró - LaGaspar
22645
post-template-default,single,single-post,postid-22645,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de pell de LaGaspar visiten Curtits Gabarró

Els alumnes de pell de LaGaspar visiten Curtits Gabarró

Els alumnes del Grau Mitjà d’Artesania i Disseny de complements de pell han visitat l’empresa Curtits Gabarró. Aquesta empresa igualadina te una llarga trajectòria fabricant cordill i tires de pell pensades per fer calçat, marroquineria, petits accessoris i bijuteria. El 60% de la seva producció s’exporta, però una part important de la resta es ven a petites empreses o autònoms que fan les seves pròpies creacions i les comercialitzen. 

Durant la visita, Alicia Gabarró ens va ensenyar tot el procés de producció, començant pel tall de les tires i passant per una cadena de passos variable segons l’acabat desitjat. Algunes de les maquines son patents de la empresa que amb els anys han desenvolupat per aconseguir un producte d’alta qualitat. En el showroom, els alumnes van poder tocar i conèixer de primera ma més de 100 acabats i tipus de cordill. 

Això reforça l’aposta de la Gaspar per un ensenyament que traspassi les aules, ja que les sortides acompanyen el temari com a part de l’aprenentatge. Si a classe treballem les diferents tècniques de com tractar el cuir, a les sortides l’alumne adquireix coneixement de com es fabrica la matèria amb la que treballarà. I, el què és més important, els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà tota la diversitat d’opcions existents i fan un primer contacte amb l’empresa que, en un futur, els hi podrà subministrar el material necessari pels seus dissenys.

Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu amb titulació oficial i únic a Catalunya, trucar a l’escola 93.805.52.62 o bé al seu web www.lagaspar.com.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.