Disseny y compromís social LGBTI a La Gaspar - LaGaspar
22631
post-template-default,single,single-post,postid-22631,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Disseny y compromís social LGBTI a La Gaspar

Disseny y compromís social LGBTI a La Gaspar


Com a segon any consecutiu, l’alumnat de 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, participa en el projecte Talent creatiu i empresa anomenat Disseny compromís social LGBTI. Aquest projecte el proposen el Departament d’Ensenyament en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i consisteix en el disseny d’un cartell per visibilitzar la diversitat sexual i de gènere i familiar a les escoles de secundària de Catalunya amb un missatge integrador i positiu.

Per aquest motiu, el dilluns 5 de novembre vam rebre la visita de l’Àlex Bixquert de LGTB Terrassa i en David Tello, president de Chrysallis, Associació de famílies de menors transsexuals. Van realitzar una formació sobre la construcció social del gènere i la sexualitat i, van aportar el valor de les seves experiències personals, que ens van ajudar a conèixer millor l’enorme ventall que s’ubica dins les sigles LGBTI. Aqueta formació va estar dirigida a tota l’escola, alumnat i professorat, perquè com a docents per una banda, i com a futurs/res professionals per l’altra, tenim la responsabilitat de conèixer i integrar la diversitat al centre i a la comunicació gràfica i audiovisual.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.