Canvi en la data de les Eleccions al Consell Escolar - LaGaspar
22624
post-template-default,single,single-post,postid-22624,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Canvi en la data de les Eleccions al Consell Escolar

Canvi en la data de les Eleccions al Consell Escolar

Preveient una possible convocatòria de vaga el dia 29 de novembre de 2018, hem canviat la data de la jornada electoral per tal de renovar els membres del Consell Escolar. La nova data per a realitzar les votacions serà el dia 28 de novembre de 2018.

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.