Els alumnes d'Assistència al Producte Gràfic Imprès de La Gaspar, visiten el taller de Positivament Accelerats i l'estudi de disseny Quartada. - LaGaspar
22618
post-template-default,single,single-post,postid-22618,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes d’Assistència al Producte Gràfic Imprès de La Gaspar, visiten el taller de Positivament Accelerats i l’estudi de disseny Quartada.

Els alumnes d’Assistència al Producte Gràfic Imprès de La Gaspar, visiten el taller de Positivament Accelerats i l’estudi de disseny Quartada.

El passat 5 de novembre l’alumnat del Cicle formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Imprès, va visitar al taller de serigrafia Positivament Accelerats i l’estudi de disseny gràfic Quartada. Aquestes empreses formen part de la Cooperativa Integral de l’Anoia, on proposen pràctiques de cooperativisme del treball i del consum, mitjançant una cooperativa integral que permet -amb l’ús de l’economia circular- col·lectivitzar la força del treball i les necessitats de consum.

L’alumnat va poder visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà com es treballa professionalment en un taller de serigrafia i seguidament els dissenyadors gràfics de Quartada, tots ells antics alumnes de La Gaspar, varen explicar el funcionament d’aquest jove estudi igualadí. L’organització, el repartiment de tasques i la filosofia de l’estudi, foren alguns dels temes tractats durant la visita.

Aquesta activitat forma part de la Setmana de la Serigrafia, una proposta interdisciplinària on es dediquen totes les classes al coneixement de la tècnica de la serigrafia i a la realització per part dels alumnes de 2n d’Assistència al Producte Gràfic Imprès d’una samarreta estampada, seguint tot el procés de treball, des del disseny de l’imatge gràfica a la confecció de les pantalles, la insolació i l’estampació.

El resultat de la proposta de la Setmana de la Serigrafia es podrà visitar del 3 al 21 de desembre, a la Sala d’Exposicions de La Gaspar. L’exposició Estampa’t | Serigrafia recollirà el procés creatiu utilitzat en la realització de samarretes serigrafiades amb il·lustracions i missatges tipogràfics.

Des de l’escola, al llarg del curs es realitzen diferents sortides que considerem importants per a l’aprenentatge i la formació professionalitzadora d’aquests cicles formatius d’arts plàstiques i disseny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.