CANVI DE DATA EN EL SORTEIG PER A LA CONSTITUCIÓ DE LES MESES ELECTORALS - LaGaspar
22613
post-template-default,single,single-post,postid-22613,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

CANVI DE DATA EN EL SORTEIG PER A LA CONSTITUCIÓ DE LES MESES ELECTORALS

CANVI DE DATA EN EL SORTEIG PER A LA CONSTITUCIÓ DE LES MESES ELECTORALS

Segons el mail informatiu enviat el dijous dia 8 de novembre on s’explicava el calendari de les Eleccions al Consell Escolar hem de rectificar la data del sorteig per formar part de la mesa electoral. En comptes de realitzar-se el dia 20 de novembre es realitzarà el dimecres dia 14 de novembre de 2018 a la sala de professorat del centre a les 10,30 hores.

Equip Directiu
Igualada, 13 de novembre de 2018

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.