Els alumnes d’Artesania de Complements de Cuir de La Gaspar visiten l’empresa Tous. - LaGaspar
22597
post-template-default,single,single-post,postid-22597,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes d’Artesania de Complements de Cuir de La Gaspar visiten l’empresa Tous.

Els alumnes d’Artesania de Complements de Cuir de La Gaspar visiten l’empresa Tous.

El passat 23 d’octubre, els alumnes de 1r i 2n curs del Cicle formatiu de Grau Mitjà d’Artesania de Complements de Cuir de l’escola la Gaspar van visitar la empresa Tous, de joieria i complements ubicada al Bages, Manresa.

En primer lloc els alumnes van tenir l’oportunitat de veure de primera mà el departament de disseny de complements, on el responsable del departament va explicar el procés de disseny i la realització de prototips. 

Seguidament, la responsable del taller, Nuria García, va explicar als alumnes els diferents tipus de pells, des de les més econòmiques que s’utilitzen per fer els prototips,  fins a les més cares, com podrien ser les exòtiques (cocodril, estruç…) que s’utilitzen per a la producció de les bosses i complements de la coneguda marca catalana.

Els alumnes també van aprendre el procés de producció, des del patronatge i la seva col·locació, el tall, el muntatge, així com totes les eines i maquinària que utilitzen a l’empresa per dur a terme aquests processos.

La visita va ser molt motivadora pels alumnes, ja que alguns d’ells començaran la seva formació en entorn laboral, l’anomenada FEL, el proper mes i durant tot el curs a la empresa. És des del curs passat que l’empresa Tous i l’Escola d’Art i Disseny La Gaspar van firmar un acord de col·laboració per tal que els alumnes puguin dur a terme les pràctiques i la formació a l’entorn laboral a Tous, aconseguint així una experiència i uns coneixements molt enriquidors dins un entorn empresarial i real.

Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu amb titulació oficial i únic a Catalunya, trucar a l’escola 93.805.52.62 o al seu webb www.lagaspar.com

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.