Els alumnes d’Artesania de Complements de Cuir de l’escola La Gaspar col·laboren amb el projecte Contrast del dissenyador igualadí Eduard Graell. - LaGaspar
22591
post-template-default,single,single-post,postid-22591,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes d’Artesania de Complements de Cuir de l’escola La Gaspar col·laboren amb el projecte Contrast del dissenyador igualadí Eduard Graell.

Els alumnes d’Artesania de Complements de Cuir de l’escola La Gaspar col·laboren amb el projecte Contrast del dissenyador igualadí Eduard Graell.

El passat dimarts 16 d’octubre els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania de complements de cuir de l’escola municipal La Gaspar van poder conèixer l’experiència del dissenyador de producte igualadí Eduard Graell al capdavant del projecte “Contrast”.

Contrast és una marca de productes d’oficina dissenyats pel propi Eduard Graell i produïts íntegrament per artesans de la comarca de l’Anoia. El dissenyador igualadí va explicar als alumnes com va néixer el projecte i va fer un repàs de la seva experiència al capdavant de la marca, des del procés de creació fins a la posada al mercat i posterior venta dels propis productes.

Al llarg de la xerrada els alumnes van poder repassar els diferents aspectes que ha de tenir en compte un dissenyador o artesà que vulgui comercialitzar les seves creacions, repassant les diferents etapes per les que ha passat Contrast: El procés de disseny i fabricació dels productes, la creació de la marca, la comunicació i la comercialització. En cada una de les etapes es va comentar i debatre a l’aula les dificultats amb les que ha anat topant el projecte així com es van compartir alguns consells i idees mútuament.

Per altra banda als alumnes de 1r curs se’ls va plantejar el repte de treballar amb cuir un dels productes de la família Contrast dins l’assignatura de “Taller de Pell”. Concretament el producte elegit va ser un arxivador d’escriptori guardonat als Premis Voila d’aquest any. Els alumnes van poder experimentar amb el disseny original, agafant-lo de referència i substituint alguns dels materials per la pell, comprovant com un canvi de material altera les propietats estètiques i funcionals del producte final.

Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu amb titulació oficial i únic a Catalunya, trucar a l’escola 93.805.52.62 o al seu webb www.lagaspar.com.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.