Els estudiants d’Assistència al producte gràfic imprès, visiten l'exposició “Entusiasme”. - LaGaspar
22588
post-template-default,single,single-post,postid-22588,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els estudiants d’Assistència al producte gràfic imprès, visiten l’exposició “Entusiasme”.

Els estudiants d’Assistència al producte gràfic imprès, visiten l’exposició “Entusiasme”.

El passat dimarts dia 16 d’octubre els estudiants de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada, varen participar en la interessant visita performativa de l’exposicióal Museu de la Pell d’Igualada que va fer l’artista Jordi Ferreiro, acompanyants per Jordi Enrich, professor de l’Escola.
Amb aquestes visites performatives, convidem als alumnes i professors a adoptar una posició activa i participativa davant l’obra d’art, a ser alhora partícips i creadors d’un esdeveniment únic i irrepetible.
Les visites a l’exposició funcionen com un primer apropament a l’art contemporani, utilitzant la performance com a fil conductor de l’activitat. No es tracta només de veure les obres exposades, sinó de viure l’experiència de visitar una exposició d’una manera més lúdica i menys passiva. Consta d’un recorregut no lineal a l’exposició amb diferents propostes d’acció per dialogar i activar altres discursos davant l’obra d’art. Mitjançant els artistes, explorem la performance com un llenguatge artístic agitador capaç de transformar l’espectador passiu en un subjecte actiu.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.