Nou servei d’Assessorament i Reconeixement (AiR) a l’Escola d’Art i Disseny LaGaspar - LaGaspar
22574
post-template-default,single,single-post,postid-22574,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Nou servei d’Assessorament i Reconeixement (AiR) a l’Escola d’Art i Disseny LaGaspar

Nou servei d’Assessorament i Reconeixement (AiR) a l’Escola d’Art i Disseny LaGaspar

Des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i en alguns centres educatius relacionats amb els ensenyaments de formació professional s’ofereix el servei d’assessorament i servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges d’estudis professionals d’arts plàstiques i disseny per la seva correspondència amb l’experiència laboral.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar ofereix aquest nou servei per proporcionar suport per detectar les competències adquirides a través de l’activitat professional o en activitats socials, acreditar-les i proporcionar un itinerari formatiu per obtenir la titulació acadèmica corresponent als interessos, motivacions, capacitats i aptituds dels aspirants.

L’objectiu d’aquest servei, és fer visible el coneixement dels aspirants i els proporcioni un itinerari acadèmic de futur. És un servei dirigit a persones majors d’edat que disposen de competències professionals i volen obtenir un reconeixement en el món acadèmic, la qual cosa els proporciona, a més, la possibilitat de seguir formant-se a través d’un itinerari formatiu d’acord amb els seus interessos i possibilitats.

L’escola ofereix una convocatòria per poder accedir a aquest servei d’octubre a febrer (sol.licitud del servei: del 22 al 30 d’octubre de 2018).

Per a obtenir més informació consulteu el web de l’escola  LaGaspar on teniu la informació dels tràmits que cal fer i de la documentació que cal aportar.
http://www.lagaspar.com/assessorament-i-reconeixement

NORMATIVA

d’organització de diverses mesures flexibilitzadores i actuacions en la formació professional inicial (DOGC núm. 6220, de 26.9.2012)

de creació de preus públics per diversos serveis relacionats amb els ensenyaments de formació professional inicial que es presten als centres educatius dependents del Departament d’Ensenyament. (DOGC núm. 6221, de 27.9.2012)

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.