El dissenyador i professor de la Gaspar, Oliver Montiel guardonat amb 2 premis Pentawards de Packaging a Nova York - LaGaspar
22516
post-template-default,single,single-post,postid-22516,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

El dissenyador i professor de la Gaspar, Oliver Montiel guardonat amb 2 premis Pentawards de Packaging a Nova York

El dissenyador i professor de la Gaspar, Oliver Montiel guardonat amb 2 premis Pentawards de Packaging a Nova York

El passat mes 6 de setembre es va celebrar al Gugenheim de Nova York la cerimònia d’entrega dels Premi Pentawards 2018. Aquests premis constitueixes la competició internacional més prestigiosa dedicada exclusivament al disseny de packaging. Són uns premis que mesuren el disseny de packaging a nivell mundial des de fa més d’una dècada.

En aquesta edició, els Pentawars han reconegut 2 dels projectes del professor de Projecte Integrat del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola d’art i disseny La Gaspar, Oliver Montiel, soci fundador de “The Bold Estrategic Estudio”, de Barcelona. Els dos projectes de packaging guardonats van ser Gatuna i Grosbi.

Aquest premi internacional suposa un reconeixement professional a nivell internacional que només fa que constatar, una vegada més, la competència i l’excel·lència dels professorat que preparar al futurs professionals del disseny gràfic de l’escola d’art i disseny LaGaspar d’Igualada.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.