Sortida a l'exposició “Packaging made in Anoia” a l’Empremta d'Enric Sánchez Urdangarin - LaGaspar
22504
post-template-default,single,single-post,postid-22504,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Sortida a l’exposició “Packaging made in Anoia” a l’Empremta d’Enric Sánchez Urdangarin

Sortida a l’exposició “Packaging made in Anoia” a l’Empremta d’Enric Sánchez Urdangarin

L’alumnat de 2n de Gràfica Publicitària de La Gaspar, visita l’exposició “Packaging made in Anoia” a la sala d’exposicions a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova

El passat dijous 26 de setembre l’alumnat de 2n de Gràfica Publicitària va gaudir d’una visita guiada a l’exposició “Packaging made in Anoia”, van conèixer de la mà de Enric Sánchez Urdangarin, una mostra de diferents capses, packs i embalatges fabricats per empreses anoienques, molts dels quals són utilitzats per marques internacionals. Aquestes empreses concentren un gran nombre de patents d’embalatges que es distribueixen per tot el món. Productes tan famosos com la “caja roja de Nestlé” van ser inventats i fabricats a Igualada i nombroses capses i embolcalls han rebut reconeixements i premis internacionals, com l’envàs de roba interior JIM, que va rebre el premi Eurostar al millor pack del continent.

Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada imparteix un nou mòdul formatiu de Packaging i Identitat de producte, dirigit per Jaume Enrich dissenyador gràfic i professor d’aquesta matèria, que té com a objectiu aprofundir en aquesta disciplina, en la seva història i en els condicionaments socials actuals. Aprendre a desenvolupar projectes atenent a les necessitats del client, les necessitats de les empreses del sector i del producte. Analitzar, dissenyar i executar un projecte i aprofundir en el coneixement específic dels materials propis de la indústria, els sistemes de creació de l’envàs, la preimpressió i els controls de qualitat.

Des de l’escola, al llarg del curs es realitzen diferents sortides que considerem importants per a l’aprenentatge i la formació professionalitzadora d’aquests cicles formatius d’arts plàstiques i disseny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.