Els alumnes d'Artesania en Complements del Cuir visiten el Museu de la Pell - LaGaspar
22499
post-template-default,single,single-post,postid-22499,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes d’Artesania en Complements del Cuir visiten el Museu de la Pell

Els alumnes d’Artesania en Complements del Cuir visiten el Museu de la Pell

El passat dijous 20 de setembre, els d’alumnes del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir de l’escola municipal d’art i disseny la Gaspar van visitar el Museu de la Pell d’Igualada. Com a escola, no hi ha millor manera de començar el curs escolar que coneixent la història d’un dels gremis més representatius de la ciutat vinculats als estudis que imparteixen de forma reglada.

La visita va començar a “Cal Granotes”, una de les adoberies més antigues convertida en museu on es reprodueix el procés preindustrial de curtició. A continuació, es va procedir a visitar la sala “Un univers de pell” on estan esposades diferents mostres d’aplicació de la pell en diversos àmbits, com la indumentària, el transport, l’escriptura, la pintura, l’esport i els instruments musicals.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.