La proposta de l'alumne Nil Enriquez de 1r d'APGI, va ser el guanyador del disseny de la portada de La Veu de l’Anoia a la Festa Major d'Igualada 2018 - LaGaspar
22488
post-template-default,single,single-post,postid-22488,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

La proposta de l’alumne Nil Enriquez de 1r d’APGI, va ser el guanyador del disseny de la portada de La Veu de l’Anoia a la Festa Major d’Igualada 2018

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb els diferents àmbits o sectors productius de la societat (associacions, entitats, empreses, estudis de disseny, etc.), amb aquesta idea l’escola col·labora amb diferents iniciatives sorgides del món associatiu i professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats per als seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.

Dins d’aquesta línia de treball, un dels darrers projectes reals què es va realitzar a l’escola, va ser la portada del diari La Veu de l’Anoia, en la seva edició de la Festa Major d’Igualada 2018.

Per dissenyar aquesta portada es va realitzar un workshop a finals del curs 2017/2018, on van participar els alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès (APGI) i els de 1r Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària (GP).

El disseny de l’alumne Nil Enriquez, de 1r. d’Assistència al producte gràfic imprès (APGI), coordinat per als professors Xavier Mula i Jaume Enrich, va resultar seleccionat com ha guanyador del disseny de la portada de la Festa Major d’Igualada 2018.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.