Marc Lumbreras, alumne de l’escola, guanyador del Concurs de la Fira de la Cervesa de l’Espelt 2018 - LaGaspar
22460
post-template-default,single,single-post,postid-22460,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Marc Lumbreras, alumne de l’escola, guanyador del Concurs de la Fira de la Cervesa de l’Espelt 2018

Marc Lumbreras, alumne de l’escola, guanyador del Concurs de la Fira de la Cervesa de l’Espelt 2018

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (associacions, entitats, empreses, estudis de disseny, etc.), amb aquesta idea l’escola col·labora amb diferents iniciatives sorgides del món associatiu i professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats per als seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.

Dins d’aquesta línia de treball, un dels darrers projectes reals que s’ha realitzat a l’escola és la imatge gràfica del cartell de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt 2018.

Els alumnes de 2n Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès, coordinats per Jaume Enrich, professor de l’assignatura de Projectes, van dissenyar el cartell promocional d’aquesta fira, que aquest any arriba a la sisena edició. El disseny de l’alumne Marc Lumbreras López de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, va estar seleccionat com guanyador d’aquest concurs. Albert Alsina i Lluís Cuadras de l’Associació la Bromera, van fer lliurament a l’autor del cartell premiat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.