NOVA TEMPORADA DE CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCOLA OBERTA A LA GASPAR - LaGaspar
22419
post-template-default,single,single-post,postid-22419,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

NOVA TEMPORADA DE CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCOLA OBERTA A LA GASPAR

NOVA TEMPORADA DE CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCOLA OBERTA A LA GASPAR

A partir del pròxim 17 de setembre comença la nova temporada de cursos monogràfics d’Escola Oberta a La Gaspar – Escola Municipal d’Art i Disseny.

En aquest nou curs hi podem trobar els tallers per infants, què són espais destinats a l’experimentació, on els nens i nenes poden desenvolupar-se creativament i ampliar el seu pensament intituïtiu.

Els cursos per infants són Musicart (Arian Morera), TIC-TAC, el viatger del temps i Explora (Arian Morera) i Descobreix (Noemí Duran).

Els tallers per adults són tallers artístics destinats a potenciar la creativitat i a ser un complement, tant si és tracta d’un professional que vol ampliar coneixements com un aficionat que vol iniciar-se en el món artístic.

Els cursos per adults que començaran el pròxim 17 de setembre són Dibuix Artístic (Teresa Riba), Concepte i tècniques escultòriques (Teresa Riba) Taller de gravat i serigrafia (Josep Mª Rosich), Projectes guiats de fotografia i Photoshop (Aureli Sendra).

Recordem que alguns monogràfics per joves i adults resten oberts a l’espera de omplir les places d’inscripcions i que aquestes restaran obertes tot el mes de setembre.

Els monogràfics que començaran a partir d’octubre són: Projectes guiats de pintura, Projectes guiats d’escultura i Dibuix de figura humana amb model (Teresa Riba), Disseny gràfic i il·lustració assistit per ordinador (Xavier Mula), Edició de vídeo amb Premiere (Albert Graells i Guillem Marimon), Disseny de pàgines web (Jordi Carner) i Pattern Design (Patricia Picón), Openleather, taller obert de cuir i Disseny, tècniques de patronatge i confecció d’accesoris de pell (Mosi Ayabi, Raquel Soteras i Olga Dubovik)

També està obert el plaç d’inscripció als cursos per joves de 12 a 16 anys: Transforma (Jordi Enrich), Disseny de videojocs en 2D (Jordi Solà), Disseny de videojocs en 3D (Aitor Fernàndez), Disseny gràfic i il·lustració assistit per ordinador (Xavier Mula) i Disseny de pàgines web (Jordi Carner)

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.