Conclou amb èxit l’Estiuart’18 de La Gaspar - LaGaspar
22410
post-template-default,single,single-post,postid-22410,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Conclou amb èxit l’Estiuart’18 de La Gaspar

Conclou amb èxit l’Estiuart’18 de La Gaspar

Hem finalitzat amb molt d’èxit i diversió l’Estiuart’18 de La Gaspar.

Al llarg d’aquestes tres setmanes han participat en les activitats un total de 221 inscripcions d’infants entre 3 i 11 anys. També han gaudit dels tallers per a joves 30 nois i noies entre 12 i 14 anys.

Aquesta darrera setmana, el grup de joves ha participat en el Taller de 3D. Han après a crear personatges i entorns en 3D, aplicables a videojocs, cinema, publicitat.

Andy Warhol ha estat el centre d’interès d’aquests últims dies. Els mestres de l’escola Xavi Mula i Nil Morist ens han proposat unes activitats ben vistoses i alegres.

Finalitzem aquests dies d’art, gresca, creativitat, nous amics, entreteniment, aprenentatges,…amb una gran festa “White Holi”.

Som uns grans artistes i hem gaudit com mai!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.